Раді Вам представити універсальний комплекс для приготування смачних страв на відкритому вогні, вугіллі та ароматному димі!

 Вугільний гриль коптильня поєднує в собі відразу кілька можливостей: починаючи від приготування традиційних барбекю і закінчуючи копчення. На відміну від звичайного мангала, на вугільному грилі можна приготувати не тільки традиційні шашлики, але і дієтичні страви: запечену у фользі рибу, овочі і т. Д. Саме кришка в грилі дозволяє досягти ефекту духовки: продукти в ньому прогріваються рівномірно. Смаження решітка в вугільному грилі виконана з нержавійки. А в кришці великой камери розташований точний високоякісний термометр, який дозволяє контролювати температуру всередині камери. Вентиляційний отвір дозволить Вам домогтися потрібної температури. У другій камері можна коптити продукти незалежно від основної камери. Також тут можна приготувати традиційний шашлик або готувати страви в казанку. Біля гриля розташовується зручна стол-полка, на якій можна розмістити продукти і кухонне приладдя. А на нижній полиці відмінно розмістяться мішки з вугіллям.

Принцип роботи гриль барбекю на вугіллі

Гриль барбекю традиційно виготовляються вручну. Їх міцна конструкція, товстий сталевий лист, який використовується для основи гриля, і решітки для приготування їжі.

Ви починаєте завантаження в камеру дрова (вугілля) і чекаєте, поки гриль не досягне необхідної температури. Температуру можна регулювати регулятором, встановленим на дверцятах камери, а також на димоході. Термометр завжди буде інформувати вас про внутрішній температурі гриля.

Вугільний гриль працює за принципом, аналогічним принципом печі. Тепло створюється в камері, розташованої поруч з камерою для гриля. Дим і гаряче повітря надходять в камеру для гриля і якщо необхідно, далі в коптильню, а потім вивільняються через димохід. Температуру можна регулювати. Регулювання за допомогою фланця для регулювання впуску повітря, кришки камери, регулятора потоку димової труби і термометра.